söndag 10 maj 2009

Diet 2009 Ätardag 2

06.45 Frukost
Proteingröt med gojibär (1 dl havregryn, 0.5 dl protein, 5 g linfrö, 10 g gojibär), ½ dl soyamjölk, 1 dl grapejuice, 1 omega-3, 1 ägg, 2 cla
Total kcal: 357
P: 115, K: 104, F: 138

10.00 Förmiddagsfika
1 Macka med ost och gurka

13.00 Lunch
Stuvad makaroner, köttbullar och rivna morötter

15.00 Eftermiddagsfika
2½ rutor äppelkaka

Övrigt under dagen
8 godisbitar, 1 apelsin

19.00 Bankettmiddag
Förrätt: honungsglaserade rödbetor med färskost och något käckebrödsliknande
Varmrätt: kyckling med potatismuffin och frästa rotfrukter
Dessert: Hemgjord kolaglass med friterad äppelskiva och jordgubbssås
(åt varken upp potatismuffinen eller glassen)
Dricka: ett litet glas skumpa, litet glas rosé, ett glas ekologiskt rött vin, ett glas dessertvin och en annanasdrink.

Kommentar: kan säga att detta kan potentiellt ha varit mitt livs (mat-)tråkigaste ätardag, men så kan det gå när man jobbar på konferens hela dagen och inte styr sin mat lika fritt... Men igengälld blev kaloriintaget mindre än det troligtvis hade blivit annars. Rödbetsgrejset samt äppelkakan var dock riktigt goda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar