Kcal: 250 P:106, K: 66, F: 80
onsdag 29 april 2009
Kyckling och pastasallad
Fräs 93 g kycklingfilé (krydda med svartpeppar, chili och cayenne, eller annan krydda du gillar). Fräs i 33 g färska champinjoner. Koka 24 g fullkornspasta, när den är färdig så rör ner 2 g pesto. Hacka 4 g lök, 11 g paprika, 17 g avokado, 5 g sallad, 25 g oliver och 17 g avskjölda soltorkade tomater. Samt lägg på 7 g feta ost (3%). Mumsigt och gott!
Kcal: 250 P:106, K: 66, F: 80
Ett tips kan vara att göra minst två portioner då mängden ingredienser inte är så stor, salladen är godast ljumen men går lika bra att äta kall (eller så mikra den lite snabbt)
Kcal: 250 P:106, K: 66, F: 80
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar