Underbart att vara i hemlandet och få äta allt vad man vill, och hur mycket man vill dessutom... Vet inte om jag kommer ihåg allt men jag ger det ett försök (och hoppas att Anna Skiper inte läser detta inlägg... om hon nu mot all förmodan skulle snubbla in *ler)
Fredag: En skiva påläggsskinka. Frulle hos svärmor: 1 tomatbulle med leverpastej och gurka, ost och ett ägg, lite fil och Paulun müsli. Lunch hos mormor: Kokt kyckling med mycket persiljesås, fler kokta potatisar än vanligt och massor av kokta morötter. Och till dessert massvis med äpplekaka och lite vanlijsås. Hos mamma: en tugga smör och olje stekt lax (hur sjukt är det inte att steka lax i smör och olja???!!!) med creme fraïche sås och tre strå band spagetti. Och en ruta 70%ig choklad med cocnibs. Kvällsmat hos pappa: Kålpudding med god sås och potatis, lingon och mor Annas gurka. Sen kanske tio lösgodisbitar.
Lördag: Frukost hos farmor: två grova bullar med ost och marmelad. Hos svärmor: en knäckemacka med två skivor ost. På dopet: en bit smörgåstårta och en bit chokladkladdkaka med pytte lite grädde och två inlagda mandarinklyftor. Kvällsmat hos svärmor: Gratäng på ris, tonfisk, sparris och bea. ½ köttfärscreps och sallad. Tre glas rött. Bilar, Polly och hjärtechips. Två glas fanta.
Söndag: Två bitar polly. Frukost hos svärmor: två grova bullar med cognacsmedvurst, ett ägg, två glas apelsinjuice, ½ stor blåbärsmuffin. Lunch hos vänner: Gratäng på bandspagetti, köttfärs, färsktomat, creme fraiche och skinka med en sallad. Färdkost: två hembakta choklad-kladd-muffins som F.s vän så snällt gav oss.
När vi kommer hem så blir det pizza till Beck.
Träning: nej det har det inte blivit och den längsta promenaden blev till bageriet i morse.
söndag 22 mars 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar