
6 skivor ananas (från burk)
1 tsk riven ingefära
3 msk soja
3-4 pressade vitlöksklyftor
svartpeppar
1 paprika (i bitar)
pytte lite olja
Blanda soja, vitlök, ingefära och svartpeppar. Rör ner köttet i blandningen. Ju längre man låter köttet marineras ju godare (gärna ett dygn). Sätt ugnen på 225. Riv ut fem ark folie. Droppa en pytte droppe olja i varje folieark. Lägg en ananasskiva i varje ark. Fördela köttet jämt i arken. För dela paprikan jämt. Dela sjätte ananasskivan i fem bitar och toppa varje knyte med en bit samt häll över lite ananasjuice från burken. Snurra ihop knytena och sätt in i ugnen. Grädda i 40 minuter. Servera med ris och kanske en trevlig sallad!
Total kcal per foliéknyte: 203
P: 97, K: 52, F: 54
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar